ИНФОРМАЦИЯ

Нови продукти

Промоции

Етикети

Body sculpture

Колекцията Speedo Sculpture е селекция от бански костюми, създадена да оформя и изглажда Вашето тяло, да подчертава и контролира Вашите женствени извивки. В банският са комбинирали иновативни цялостно оформящи материи с интелигентни визуални детайли. Използват се цветове, графики и надписи, за да създадат бански костюм, оформящ контурите на Ваше...

Колекцията Speedo Sculpture е селекция от бански костюми, създадена да оформя и изглажда Вашето тяло, да подчертава и контролира Вашите женствени извивки. В банският са комбинирали иновативни цялостно оформящи материи с интелигентни визуални детайли. Използват се цветове, графики и надписи, за да създадат бански костюм, оформящ контурите на Вашето тяло, но в същото време изглежда и се усеща комфортен като втора кожа.

Цялата гама включва материята XTRA LIFE LYCRA®, която предлага всички качества на LYCRA® като удобство и разтегливост, но с повишена устойчивост към хлор за още по-дълъг живот. Материята е устойчива на износване, така че запазва формата и удобството си. Ликрата също така прави материята невероятно комфортна.

Още

Body sculpture  Има 23 продукти

Показване на 1 - 23 от 23 артикула
Показване на 1 - 23 от 23 артикула